Brain Teasers Answer Sheet

Filed under: Activities: Toddlers & Preschoolers, In The News, Weird But True, Funny Stuff, Activities: Big Kids, Activities: Tweens, Activities: Teens

Stumped on the answers to the brain teasers in the previous article? Well, wait no more. The answers are below.

MAIN RIDDLE: A father and son are in a car accident. The father dies instantly. The boy, in critical condition, is rushed to the nearest hospital for emergency surgery. The surgeon looks at the child aghast and says, "I can't operate on him! He's my own son!" Who is the surgeon?
ANSWER: His mother.

1. How could the 22nd and 24th U.S. Presidents have the same parents, but weren't brothers?
ANSWER: Grover Cleveland was elected twice to be the 22nd and 24th U.S. president.

2. How can you use the letters in NEW DOOR to make one word?
ANSWER:
ONE WORD.

3. Railroad crossing, look out for the cars. Can you spell that without any Rs?
ANSWER:
T-H-A-T.

4. How could all of your cousins have an aunt who is not your aunt?
ANSWER: She's your mother.

5. Johnny's mother had four children. The first was April, the second was May, and the third was June. What was the name of her fourth child?
ANSWER: Johnny.

6. Imagine you are in a sinking rowboat surrounded by sharks. How would you survive?
ANSWER: Quit imagining.

7. There was an airplane crash, every single person died, but two people survived. How is this possible?
ANSWER:
They were married.

8. That attorney is my brother, testified the accountant. But the attorney testified he didn't have a brother. Who is lying?
ANSWER: Neither. The accountant was his sister. (Ha! Got you twice on the sexism now, didn't we!)

9. What came first, the chicken or the egg?
ANSWER:
Dinosaurs laid eggs long before there were chickens.

10. How far can you walk into the woods?
ANSWER:
Halfway. After that, you're walking out of the woods.
AOL Answers is no longer available
AOL Answers is closed

AOL Answers is no longer available.

As AOL continues to grow and evolve we are taking necessary actions to ensure our efforts and resources are
focused on the areas where we can create the maximum amount of value for our loyal consumer base. As a result
we have decided to sunset AOL Answers. Thank you for your participation in this site. If you have an AOL-related
question (passwords, account information, etc.), please visit our AOL Help site at help.aol.com.

ReaderComments (Page 1 of 7)

FollowUs

Flickr RSS

TheTalkies

AskAdviceMama

AdviceMama Says:
Start by teaching him that it is safe to do so.
AOL Answers is no longer available
AOL Answers is closed

AOL Answers is no longer available.

As AOL continues to grow and evolve we are taking necessary actions to ensure our efforts and resources are
focused on the areas where we can create the maximum amount of value for our loyal consumer base. As a result
we have decided to sunset AOL Answers. Thank you for your participation in this site. If you have an AOL-related
question (passwords, account information, etc.), please visit our AOL Help site at help.aol.com.